Eski milletvekili Melda Onur, yeni doğan çeteleri skandalının ardından organ meselesiyle kanları dondurdu! Berna Laçin de paylaştı

Bebek çetelemesi Türkiye’de sıcak bir konu haline geldi. İstanbullu bir çetenin, 112 acil çağrı merkezi operatörleriyle iş birliği yaparak, acil durumdaki küçük hastaları daha önce anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine göndererek ölümlerine yol açtığı ortaya çıktı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Organize Suçlar ve Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nca yürütülen soruşturma sonrasında hazırlanan iddianamenin detayları tüyler ürpertti.

Suçlama kan dondurucuydu

İddianamede, ölen çocukların her türlü enfeksiyona duyarlı yenidoğan yoğun bakım ünitelerine yatırıldığı, bunun bazı çocukların enfeksiyon kapmasına, bazılarının ise ölmesine neden olduğu belirtildi.

Bu sağlık skandalı sosyal medyada heyecan yarattı. Bu olaya ünlü isimler birbiri ardına tepki gösterdi. Eski CHP Milletvekili Melda Onur da X hesabından paylaştığı paylaşımla dikkat çekti.

Onur; “Yeni kurulan bu çete, öldürdüğü çocukların organlarını da kullanabilir mi? Yoksa tıbbi olarak mümkün değil mi? “Aklıma takıldı” diye sordu.

MELDA ONUR

BERNA LAÇİN DE PAYLAŞTI

Melda Onur’un paylaşımı kısa sürede çok sayıda etkileşim alırken, Berna Laçin de aynı paylaşımı yaparak “Aklımda aynı soru var” dedi.

Bern Laçin 3

Sosyal medyada; “Organları olmasa bile kanları kullanılabilir mi?”, “Kesinlikle hayır”, “Organ ticaretine girme ihtimalleri yüksek”, “Organ ticareti de olabilir” gibi yorumlar yapıldı. bu hastanelerde.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir