Nihat Kahveci'den ortalığı karıştıran sözler! “Belki de bu onun son maçıydı, uçağa binip gitse kimse nedenini söylemezdi!”

Şampiyonlar Ligi ön eleme turu rövanş maçında F.Bahçe'nin Lugano'yu 2-1 yenerek bir üst tura çıktığı karşılaşmanın yansımaları devam ederken, eski milli takım oyuncusu ve futbol yorumcusu Nihat Kahveci maçla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kontraspor'un YouTube kanalına konuşan Kahveci, F.Bahçe'nin turu iyi oynayarak geçirmediğini söyledi.

“EN İYİ OYUNCU AÇIKÇA DZEKO”

Kahveci, “İki maçta 6 gol yemem benim için sorun değil ama yenilen 4 gol konusunda da mutlu değilim” diyerek, her iki maçta da en iyi oyuncunun açıkça Edin Dzeko olduğunu sözlerine ekledi.

“LILLE BENİ ENDİŞELENDİRİYOR”

AA-20240730-35275531-35275526-FENERBAHCE_LUGANO

“Fransa'daki atletizm takımları beni endişelendiriyor. Bunu Rennes maçlarında da gördük. Bu maçlarda çok iyi savunma gerekiyor. Atletizmi ve fiziki yapısı iyi bir takımımız var” dedi.

“UÇAĞA BİNİR VE GİDERSE KİMSE NEDEN GİTTİĞİNİ SÖYLEMEZ”

Ekran görüntüsü_22

Rade Krunic'in performansını eleştiren Nihat Kahveci, “Krunic bavulunu toplayıp uçağa binip gitse kimse neden geldi, neden gitti demez.”

“BELKİ FENERBAHÇE'NİN SON MAÇIYDI”

66a9e2a49a1b9436

“Belki de Krunic'in F.Bahçe'ye karşı oynadığı son maçtı. İyi oyuncu alkışlanır, kötü oyuncu yuhalanır. Mourinho onu değiştirerek gereğini yaptı. Top kaybına tribünlerden de tepki geldi. Krunic gösterdiği performansla yuhalanmayı hak etti.” geldiği gün.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir