Rey Manaj, Bülent Uygun’un Sivasspor’daki sözleri: Başrol oynadı

genişletmek

KAYNAK DHA

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şunları söyledi: “Rey Manaj uzun bir aradan sonra aramıza döndü. Yüzde 70 seviyesinde. Attığı gollerle galibiyette öncü rol oynadı. Takım motivasyonuna büyük katkı sağladı. ve kişisel gelişim. Taraftarımızın desteğiyle zorlu maçı kazanmayı başardık, mutluyuz.” .

Daha fazla haberileri ok
Daha fazla haberileri ok

Hafta sonu Hatayspor karşılaşmasını 3-2 kazanan ve haftalar sonra 3 puan toplayan Sivasspor, cuma günü Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Ayrıca Selçuk Anadolu Lisesi öğrencileri de eğitimi ziyaret etti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, antrenman öncesi basına açıklama yaptı.

Osimhen neden Günay Güvenç’in yanına koştu? Tecrübeli kaleci konuya açıklık getirdi!

Ligde geçen hafta 3-2 kazandıkları Hatayspor karşılaşmasını değerlendiren Uygun, şunları söyledi: “Milli maç sonrasında kazanan takımın kendisini daha da iyi pozisyonlara sokması ve Hatayspor’un yaklaşık 8 haftadır galibiyet arzusunda olması Maç öncesinde sorun yaşadığımız stoper Rey Manaj’ın uzun bir aradan sonra aramıza dönmesi, diğer oyuncularımıza attığı gollerle galibiyetin başrol oyuncusu oldu. Taraftarımızın desteğiyle galibiyete ulaştık ve zorlu maçı kazanmayı başardık, “Mutluyuz” dedi.

F.Bahçe – Manchester United maçının ünlü hakemi!

Şampiyonanın 10. haftasının açılış maçında karşılaşacakları Adana Demirspor ile deplasman maçını değerlendiren Uygun, şöyle konuştu: “Adana Demirspor’un kaliteli oyuncuları var. Ama 4-5 aydır sıkıntı yaşıyorlar. Murat Sancak, ekonomik açıdan sıkıntı yaşıyorlar, takımın kalitesi çok yüksek, “Maç bizi bekliyor. İnşallah futbolcu kardeşlerimle birlikte kazanacağız. Önümüzdeki birkaç günü sabırsızlıkla bekleyerek galibiyet serimize devam etmek istiyoruz.”

A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu’ndan Dünya Kupası ile ilgili açıklama!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir