Maleficent 2: Mistress of Evil'in konusu nedir? Maleficent 2: Rise of Evil filminin oyuncuları kimlerdir? – TV rehberindeki en son haberler

Maleficent 2: Kötülüğün Gücü filmin yönetmen koltuğunda Joachim Rønning oturma. Filmin senaristi Linda Woolverton, Noah Harpster taahhüt edilmiştir. Kuyu, Maleficent 2: Mistress of Evil'in konusu nedir? Maleficent 2: Rise of Evil filminin oyuncuları kimlerdir?

KÖTÜLÜĞÜN GÜCÜ FİLMİN KONUSU NEDİR?

Maleficent: Mistress of Evil, Maleficent ve Aurora arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanıyor. Yıllar Maleficent ve Aurora'ya iyi davrandı. İlişkileri kalp kırıklığından bir intikam hikayesine ve sonunda aşka dönüşür. Ancak insanlarla periler arasındaki nefret dolu ilişki halen devam etmektedir. Aurora'nın Prens Philip ile yaklaşan evliliği, iki bölgenin birliğini sağlayacağı için Ulstead ve Mağribi Krallığı'nda kutlanıyor. Beklenmedik bir buluşma yeni ittifakları da beraberinde getirir. Büyük Savaş sırasında Maleficent ve Aurora ayrılır. Bu durum onların sadakatini sınar ve ikilinin gerçek bir aile olup olmadıklarını sorgulamasına yol açar.

KÖTÜLÜK GÜCÜNÜN AKTÖRLERİ KİMLERDİR?

Angelina Jolie – Zararlı

Elle Fanning – Prenses Aurora

Doktor Harris Dickinson – Prens Philip

Michelle Pfeiffer – Kraliçe Ingrid

Sam Riley – Şeytan

Chiwetel Ejiofor -Connell

Ed Skrein – Delmek

Imelda Staunton – Atış poligonu

Juno Tapınağı – Yabani devedikeni

Lesley Manville – Uçmak

Roberto Lindsay – Kral John

Miyavi -Udo

Giuditta Shekoni – Al

KÖTÜLÜĞÜN GÜCÜ FİLMİNİN IMDb PUANI KAÇ?

Maleficent 2: Kötülüğün Gücü IMDb'de film müziği 10 üzerinden 6,6 olarak belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir