İsrail Dışişleri Bakanı Katz'tan skandal bir paylaşım daha! İmamoğlu'nun hesabını etiketleyip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

İsrail'in Gazze'deki katliamlarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, “Karabağ ve Libya'ya girdiğimizde onlara da aynısını yapacağız” diyerek kendilerini tehdit etmesi üzerine İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz skandal bir paylaşım yayınladı. Katz, “Erdoğan Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Ona Saddam'ın akıbetini hatırlatayım” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı.

SKANDALI 3 DİLDE PAYLAŞIYORUZ

Katz daha sonra “diplomatlara Türkiye'yi kınamak ve bölgesel ittifaktan çıkarmak için derhal tüm NATO üyeleriyle temasa geçmeye” çağrıda bulunduğunu duyurdu. Türk karşıtı söylemini sürdüren Katz, Türkçe, İngilizce ve İbranice olmak üzere üç dilde paylaşımda bulundu.

Türk sporcuyu dövdüğü için spor yayınlarını kesen, Türkiye'nin askeri çatışma içinde olmadığı demokratik bir ülkeyi işgal etmekle tehdit eden, ticari ilişkileri kesintiye uğratan, Türk ihracatçısının yıllık 6 milyar dolar kaybına neden olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabını etiketleyin Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini yok ediyor “Her şeyin güzel olacağı günlere temenni ediyoruz.” dedi. Katz, paylaşımın sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hesabını da etiketledi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN SERT CEVAP

İletişim Direktörü Fahrettin Altun, Katz'ın paylaşımına tepki gösterdi. Altun, şunları söyledi: “Bakın katil akıl hastası! Masumların kanını emdiğiniz pis ağzınızda Recep Tayyip Erdoğan'ın adını taşıdığınız sürece, biz ona daha çok destek olmaya, daha büyük bir kararlılıkla desteklemeye devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katiller, her zamankinden daha büyük bir kararlılıkla ona destek olmaya devam edecekler, Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi öldürülmekten koruyacaklardır.” Öğrenebileceğim tek bir şey yok! Bir gün sizin katliamlarınızın sorumlusu o olacak. Filistinli kardeşlerimize ve uyguladığınız utanç verici soykırıma karşı işlendiniz!” dedi.

Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir