Osman Kavala'nın yazısı yeni tartışma yarattı! MHP'den Abdülkadir Selvi'ye sert tepki

Osman Kavala ile ilgili hukuki süreçteki gelişmeler Türkiye'nin gündeminde olmaya devam ediyor. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi ile MHP arasında bu konuda yeni bir tartışma çıktı.

Selvi, bugünkü köşesinde davadaki son gelişmeleri hatırlattı. Osman Kavala'nın durumunu sorgulayan Selvi, AKPM Denetim Komisyonu eş raportörü Stefan Schennach'a şu soruyu sordu: “Osman Kavala'yla neden bu kadar ilgileniyorsunuz?” “Bu adam Öcalan'dan daha tehlikeli” diyerek tepki gösterdiğini yazdı.

666

“HALA MAHKUMLAR HAKKINDA PROPAGANDA YAPIYORSUNUZ”

Selvi'nin yazısı MHP'de tepki yarattı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından Selvi'yi eleştirdi ve şunları söyledi:

“Avukat Selvi, Adalet Bakanlığı'nın, temyiz ve temyiz incelemesine tabi tutulmadan kesinleşen karar ve cezalara karşı kanun yararına reform talebinde bulunma hakkı vardır.

777

Olağanüstü kanun yollarından biri olan Kanun Yararına İptal Nedir? Hukuk yararına Ceza Mahkemesinin hangi kararları iptal edilebilir? Hukuk uğruna iptal edilemeyecek kararlar nelerdir? Hangi durumlarda yürütme durdurulur?

Kamuya dilekçe verme sürecinde aşırıya kaçmadan önce yetkin bir ceza avukatından yardım alırsanız vatandaşın doğru bilgi alma hakkına saygı göstermiş olursunuz. “Aksi takdirde hapishane propagandasından başka bir şey yapmazsınız.”

Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yer: Şile!  Sahilde at paniği!  Sahiplerinden kaçtı...Yer: Şile! Sahilde at paniği! Sahiplerinden kaçtı…
Saldırgan sokak köpekleri için ötenazi geliyorSaldırgan sokak köpekleri için ötenazi geliyor
Kazada 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!  88 yaşındaki sürücü...Kazada 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! 88 yaşındaki sürücü…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir